Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Despre Noi

Eficienta pe doua roti

Cine suntem și ce facem ?

Conceptul curieratului urgent pe bicicletă dezvoltat de Kyklos, datează din anii 1970 și s-a născut in marile orașe din țările anglo-saxone. În zilele noastre cultura curieratului pe bicicletă este, în țările din occident, una dintre bazele țesutului urban de afaceri ( ex. la New York, Londra, sau Paris se numără câteva mii de ciclomesageri). Iar noi la Kyklos am învățat din experiența lor și vă oferim azi un serviciu cu nimic mai prejos decât al colegilor noștri din străinătate.

 

Contextul bucureștean este unul caracterizat nu doar de o infrastructură foarte “motorizată” (care este și cauza ineficienței acestei infrastructuri), dar și de o mentalitate în general sceptică cu privință la eficiența bicicletelor. Cu toate acestea, Kyklos garantează partenerilor cele mai flexibile prețuri si cei mai competitivi timpi de pe piață.

Echipa noastră de ciclomesageri

Specificitatea meseriei de ciclomesager ne permite sa gestionăm pe de o parte o practică serioasă a bicicletei (în medie 100km/zi/curier), și pe de alta o calificare dar și o remunerare consecventă a curierilor noștri (o garanție în plus pentru pachetele dumneavoastră).

Dorești să faci parte din echipa noastra ?

Echipa de ciclomesageri Kyklos este compusă din tineri sportivi și/sau studenti care nu doar practică ciclismul în toate formele lui (curse, MTB, Free-Ride, Triathlon, pentru deplasarea zilnică, etc.) sunt și cu adevărat pasionați de biciclete și de pedalat prin trafic. Dacă vrei să te alături echipei noastre și ești deschis la noii provocări contactează-ne la contact@kyklos.ro .

Contactează-ne acum: +4 0756.712.104

twitter facebook linkedin google

Spring 2014 volunteer at well star hospital until I https://justbuyessay.com/ graduate summer 2014 making the final preparations before college