Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Termeni si Conditii

 

1 . Aplicare 
Utilizarea serviciilor noastre de curierat implică acceptarea acestor termeni . Aceste randuri nu pot fi modificate prin acte aditionale care ar putea să apară pe ordinele de comanda al clientului sau în termenii si conditiile proprii.

2 . Condițiile de acceptare și de legislație 
Kyklos acceptă toate tipurile de plicuri si/sau colete. Kyklos nu poate accepta comenzi care submineaza monopolul Poștei nationale. Kyklos poate refuza comanda în cazul în care echipa sau curierul consideră că natura produsului transportat poate fi periculoasa pentru siguranța lui. Kyklos nu accepta transporturi de mărfuri ilegale, transporturi de bani în natură, și nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul plicurilor si coletelor transportate.

3 .Asigurari 
Kyklos asigură plicurile și coletele dvs. din momentul ridicarii lor de la expeditor prin curierul nostru până in momentul in care acestea sunt complet primite de către destinatar . Primirea de către destinatar este evidențiată prin semnătura și / sau aplicarea stampilei companiei pe carnetele curierilor Kyklos. Acestea arată data si ora de livrare și demonstrează performanțele curierilor și scapa Kyklos de orice responsabilitate asupra coletelor .

5 . Timp 
Timpii menționati la pagina Servicii si Tarife sunt pur orientativi și nu reprezintă un angajament oficial. Ei corespund unor conditii meteorologice si rutiere normale. Kyklos nu este responsabil pentru întârzieri ca urmare a cazurilor de forță majoră impiedicand deplasarea curierilor, sau care împiedică accesul curierilor la locul de ridicare si livrare , sau orice alta cauza dincolo de puterea și voința noastră.

6 . Reclamații și angajamentul clientului 
Expeditorul este de acord să ia toate măsurile posibile pentru a se asigura că pachetul este bine ambalat și protejat în mod eficient în funcție de fragilitatea lui . Kyklos nu poate fi considerat responsabil pentru deteriorarea sau degradarea unui produs din cauza absenței sau a lipsei de ambalaje de protecție, în funcție de natura produsului. În caz de reclamații o scrisoare cu recomandata ar trebui să fie trimisa la sediul nostru în termenul de trei zile de la primirea pachetului avariat.

7 . Conditii de livrare 
În cazul absenței , expeditorul autorizează Kyklos a depune plicurile sau coletele la o altă persoană care va semna livrarea. În caz de eșec total de a furniza plicurile sau pachetul la adresa destinației, ele vor fi stocate de noi și livrate mai târziu contra unei refacturari.

8 . Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala
Kyklos ofera acces liber la site-ul Kyklos.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Kyklos sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al Kyklos sau al partenerilor sai.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Kyklos sau a clientilor sai.
Este interzisa crearea de legaturi (“link”-uri) cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al Kyklos , Kyklos nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Kyklos si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.
Kyklos sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Kyklos nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Kyklos nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Kyklos prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
Kyklos isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Kyklos sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.
Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.
9. Reguli de utilizare
Nu sunt permise:
• copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
• incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
• incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Kyklos sau a retelei Kyklos sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Kyklos care nu sunt publice, fara autorizatie;
• incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua TRIBUL SRL prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.
• folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de emailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de emailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Kyklos va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.
4. Disponibilitatea serviciului
Kyklos isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
Kyklos nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
Kyklos poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.
10. Exonerarea de raspundere
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
• utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Kyklos este exonerat in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
Kyklos nu ofera nici o garantie ca:
• informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra,
• serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
• rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
• calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele,
• orice eroare de program va fi corectata.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.
Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul Kyklos sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare

11 . Legal 
Orice litigii cu privire la performanța de serviciile noastre vor fi de competența exclusivă a instanței Tribunalului Din Bucuresti .

Andrew jackson began a lifelong hatred towards adams, one https://justbuyessay.com/ which would grow stronger within time